Smaller Default Larger

 Finalisten BouwKennis Marketing Jaarprijs 2016

Rotterdam, 27 juni 2016 - De drie bedrijven die dit jaar strijden om de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2016 zijn bekend. Uit alle inzendingen waren eerder al tien kanshebbers geselecteerd voor deze prestigieuze prijs. Zij mochten vrijdag 24 juni via een elevator pitch de vakjury overtuigen van de kracht van hun marketingconcept. Elke deelnemer werd beoordeeld op de aspecten strategie, innovativiteit, betekenis voor de doelgroep en communicatieve uitrol. ERA Contour (LekkerEigenHuis), SolidLux (verfproduct van van Wijhe) en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling (AangenaamWonenApp) kwamen als finalisten uit de bus. Donderdagmiddag 22 september 2016 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst in theater De Kom te Nieuwegein.

De Nederlandse bouwindustrie was goed vertegenwoordigd in de top tien met inzendingen van Kegro deuren (KEGAFix all-in-one, Rockfon (plafondsysteem), SolidLux (vloerverf), Wavin (Revit productfamily) en Ubbink (veilige rookgasafvoer).

LekkerEigenHuis van TBI-bedrijven ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep is in nauwe samenwerking met de eindgebruikers ontwikkeld. Dat maakt het concept uniek. Eigenheid en keuzevrijheid zijn belangrijk voor de moderne woonconsument. Daarom omvat de collectie maar zeven vormtypes, vijftien architectuurstijlen (woonsmaken), vier basisplattegronden, zes beuk- en dieptematen en vele materialen en opties die te combineren zijn tot meer dan 10.000 verschillende betaalbare variaties in woningen. De casco’s voor de woningen worden op maat gemaakt in een moderne computergestuurde betonfabriek in Amsterdam. Meer informatie: www.lekkereigenhuis.nl.

SolidLux Instant Coating is een gepatenteerd dekkend coatingsysteem voor vloeren dat in combinatie met UV-licht onmiddellijk uithardt en binnen enkele minuten na het aanbrengen 100% mechanisch en chemisch belastbaar is. Dit innovatieve systeem is volledig oplosmiddelvrij en ontwikkeld in co-creatie met gespecialiseerde partijen op het gebied van UV-technologie. Het assortiment SolidLux omvat een complete productlijn en wordt geleverd in 10 industriële standaardkleuren; alle overige kleuren op aanvraag. Het enige wat de applicateur naast de gebruikelijke verwerkingsmaterialen nodig heeft, is een UV-loop- of handlamp. Meer informatie: www.solidluxcoating.com.

‘Aangenaam wonen’ is het motto waar het Van Wanrooij als specialist bij de ontwikkeling en bouw van nieuwbouwwoningen om te doen is. Aangenaam wonen willen ze voor klanten op alle fronten waarmaken, zoals bijv. in het digitale zoekproces naar de juiste woning, tijdens de aankoopfase, tijdens de korte bouwperiode en deze afsluiten met een aangename foutloze oplevering. Klanten kunnen zich eenvoudig en snel oriënteren met hulp van een app. en als ze wat verder zijn ook in een eigen showroom, compleet met woonstijlen en virtuele hulpmiddelen. Van Wanrooij heeft geïnvesteerd in digitale expertise, in digitale en online marketing en in data-analyse. Dit alles met het doel om klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Meer informatie: www.vanwanrooij.nl.

Het is de twaalfde keer dat de BouwKennis Marketing Jaarprijs wordt uitgereikt. Zie voor meer informatie en inschrijven www.bouwkennisjaarbijeenkomst.nl . Eerdere prijswinnaars waren van de nationale marketingprijs voor de bouw waren RaabKarcher (LeanWorks) in 2015, Knauf (KnaufZeker, 2014), NIKO (2013), Velux (2012), Haafkes (BtB woningconcept, 2011), Werkspot (2010), Heijmans (SecondBloom, 2009), PPG (EigenZaak, 2008), ERA Bouw (EénBlokStad, 2007), Goldewijk (WilJeMetMeBouwen, 2006) en in 2005 ATAG (service-op-maat).

Ideaal voor galerij- en portiekflats, winkels, bedrijven: na UV-behandeling is SolidLux meteen beloopbaar

 

Agenda

 

   

Dinsdag 3 december was er weer een nieuwe editie van 
Bouwpoort in Nieuwspoort in Den Haag. Tijdens de druk-
bezochte bijeenkomst zijn sprekers en deelnemers, onder 
leiding van dagvoorzitter Marnix Norder, in gesprek gegaan
over versnellen en opschalen in de bouwsector.

Lees meer >>

    


 
 

NVTB & LinkedIn

 

De LinkedIn-groep van NVTB telt inmiddels meer dan 700 leden. Bent u al lid van de groep? Denk en discussieer met ons mee over actuele zaken.

U kunt zich hier voor de LinkedIn-groep aanmelden.

 

Column bestuurslid Ewald van Hal

Het recht om uit te dagen

Het is de eerste volle werkweek van een nieuw jaar, de tijd van nieuwjaarsrecepties met nieuwjaarstoespraken. Er wordt gedronken op vertrouwen in de toekomst en de stevige uitdagingen in het verschiet. Het wetsvoorstel om uit te mogen dagen geeft daaraan onverwacht perspectief.

Lees meer...

Land in de knel

Het is een dikke week na de stikstofbrief van het Kabinet. Geen deugdelijk juridisch raamwerk om de stikstofcrisis finaal op te lossen. Wel alvast drie maatregelen die ‘stikstofruimte’ opleveren: snelheidsverlaging, voermaatregelen en een saneringsregeling varkenshouderij. Zijn deze maatregelen passend en houdbaar binnen de Vogel- (soorten) en Habitat (leefgebieden)richtlijn, basis voor het nationale Natura2000 natuurbeleid?

Lees meer...